Segueix-nos a les xarxes socials:

Primera Catalana

Un Vilatorrada molt complet no té pietat de La Palma

Els bagencs han guanyat tres dels darrers quatre partits de la lliga

El Club Bàsquet Vilatorrada va aconseguir la seva quarta victòria de la temporada, i ho va fer de forma molt còmoda a la pista de La Palma, rival amb el qual empata a la taula classificatòria.

Els jugadors visitants van agafar diferències ja des dels deu primers minuts del partit, que van finalitzar amb un tempteig de 14-21. En el segon període hi va haver més igualtat entre les dues formacions, però aquest fet no va impedir als bagencs ampliar l´avantatge a la mitja part (35-45).

En la segona meitat, els bagencs van fer un gran treball en defensa i van controlar el rebot, i aquesta situació va fer que els locals es col·lapsessin i només anotessin set punts en el tercer quart, que va acabar amb un resultat de 42-62. En els darrers deu minuts, els locals van marxar del partit i el Vilatorrada ho va penalitzar amb la recuperació de pilotes i cistelles fàcils per ampliar l´avantatge fins al 57-91 definitiu. En la propera jornada, els bagencs rebran a la seva pista el Corbera, que només du un triomf. El partit serà el proper dissabte a les 19.45 hores.