L'empat del Vila-real davant del

Borussia Moenchengladbach (un 2-2) i la derrota del Sevilla CF en la seva visita al Feyenord (2-0) ha fet que cap dels dos equips de la lliga BBVA hagi consumat el seu pas a la ronda següent en el torneig de la Lliga Europa. El Vila-real, que es va avançar dos cops amb gols de Vietto i Cherysev, no va passar de l'empat i és segon en el grup A; es classificarà si venç al camp de l'Apollon Limasol xipriota.

En el grup G, el Sevilla té ara un xic més complicada la classificació en caure anit per 2.0 al camp del Feyenord, a Rotterdam. El conjunt d'Unai Emery queda amb 8 punts, segon darrere dels holandesos (9) però perseguit pel Rijeka croat, el qual es va desfer també per 2-0 de l'Standart de Lieja, que queda fora de combat. En l'última jornada, els sevillistes i els croats lluitaran al Sánchez Pizjuán i els locals ja en tindrien prou amb un empat. Ahir, a Holanda, els gols marcats durant la segona part per Toornstra i El Ahmadi van decidir.

El que ja té el pas assegurat és el Salzburg, de Jonahan Soriano, al grup D. Ahir va donar un nou cop d'autoritat al camp del Celtic, amb un triomf per 1-3. No va marcar el del Pont de Vilomara, els gols van ser d'Alan (2) i de Keita.