El Reial Madrid va patir a un camp complicat com la Rosaleda, davant d'un rival dur com el Màlaga, però va sumar la 16a victòria consecutiva, comptant totes les competicions, i manté un liderat a la lliga que pot ampliar avui depenent del resultat del Barça a València. Els blancs van marcar un gol a cada part, però van veure com els andalusos, que van reclamar amb força el primer gol visitant, de Benzema, per possible falta del davanter francès, estavellaven tres pilotes al pal i anotaven quan encara faltava un minut per acabar-se el descompte.

Ancelotti i el seu equip van haver de batallar contra un adversari que, com va fer davant del Barça, va deixar que el contrari dominés. Rosales, a la banda dreta , i Boka, a l'esquerra, van mantenir la posició per tapar les entrades de Cristiano i Bale. Aquest va tenir la primera ocasió, amb un llançament que va aturar Kameni. El gal·lès era el més inspirat del seu equip quan va arribar el primer gol. James recupera una pilota al mig del camp i cedeix a l'esquerra perquè Cristiano centri i Benzema, amb més que possible falta sobre Weligton, anoti.

Amunt i avall

El partit es va obrir i el Màlaga va poder empatar en una rematada de Darder que va tocar el pal després que a Casillas se li escapés la pilota. El Madrid buscava la contra però va estar a punt de veure com el Màlaga empatava en un llançament espectacular de falta de l'especialista, Duda, que va picar a la creueta d'un Casillas que estava batut.

La segona meitat va ser calcada a la primera. El Madrid atacava i dominava, però no marcava. L'exmalaguista Isco va poder sentenciar, però Kameni va tornar a tenir una intervenció encertada. Recio es va aproximar a Casillas, però el seu xut llunyà va ser detingut. .

Lluita fins al final

El Màlaga parava com podia els atacs blancs i Kameni va evitar el 0-2 d'un Cristiano Ronaldo molt erràtic ahir. Un robatori al mig del camp, però, va tenir efectes funestos per als locals ja que novament Cristiano va cedir a Bale perquè aquest anotés el 0-2.

El partit semblava acabat però encara van passar coses. Isco va er expulsat per segona amonestació; Casillas va evitar un gol fet de Juanpi; el Màlaga va estavellar una altra pilota al pal i Weligton va rematar fora i, finalment, Roque Santa Cruz va aprofitar una centrada des de la banda esquerra per rematar de cap i superar l'estirada de Casillas. Un gol que va arribar massa tard.