Els germans Gasol continuen sumant victòries amb els seus equips i jugant un paper clau en els seus esquemes de joc, i cada cop hi ha més possibilitats que coincideixin en el proper All-Star.

Pau Gasol va contribuir a la treballada victòria dels Bulls de Chicago davant els Blazers de Portland per 115-106, amb 13 punts i 10 rebots, cosa que significa el seu 8è doble-doble consecutiu i el 14è de la temporada. Gasol no va poder guanyar el seu duel individual amb el pivot LaMarcus Aldridge, que va liderar els Blazers amb 35 punts i 9 rebots. Però l'estrella dels Bulls, Derrick Rose, va recuperar la seva millor versió i va guiar el seu equip al triomf amb 31 punts. També va tenir un paper destacat Nikola Mirotic, que en només 18 minuts va anotar 15 punts.

Una millor actuació individual va tenir el petit dels Gasol, en Marc, ja que els Grizzlies de Memphis van necessitar dues pròrrogues per superar els Hornets de Charlotte per 113-107. El jugador de Sant Boi va tornar a ser determinant amb 19 punts, i va establir la seva millor marca de la temporada en taps, amb 6. Amb aquest triomf els Grizzlies es mantenen com a líders destacats de la Divisió Sud-Est.

Per la seva banda, l'ex jugador del Bàsquet Manresa Serge Ibaka va contribuir a la victòria dels Thunder d'Oklahoma City davant els Timberwolves de Minnesota (92-111), amb 13 punts i 4 rebots. El millor de l'equip va ser Russell Westbrook amb 34 punts.