El CBiUM no va deixar lloc a la sorpresa, i va superar amb moltíssima facilitat al SESE, penúltim classificat de la categoria. Amb aquesta victòria el Catalana Occident acaba la primera fase en cinquena posició i jugarà al grup dels 8 millors equips de Catalunya.

Després d'un primer quart en el qual els locals van portar el ritme del partit, aconseguint els primers avantatges (11-8) el CBiUM va reaccionar. Els segons deu minuts van ser de clar domini visitant. Els manresans van sortir molt més agressius en defensa, van pressionar a tota la pista, robant pilotes i anotant cistelles al contraatac. En l'atac estàtic, els del Bages també s'hi van sentir molt còmodes i encistellaven amb facilitat. D'aquesta manera, amb tant sols 20 minuts van sentenciar el partit amb un parcial de 22-50. El Catalana Occident va aprofitar l'últim període per donar minuts a jugadors menys habituals.