Normalment en el món de l'esport de competició, i, per tant, també en el futbol, els equips solen obtenir millors resultats quan juguen al seu camp. Les mides preses, l'afició, no haver de fer el desplaçament..., són factors que poden ajudar a decantar un partit.

Aquest no és el cas del Manresa. L'equip dirigit per Dani Andreu està traient més rendiment de les visites que dels enfrontaments que juga al Nou Estadi del Congost, fins al punt que té 26 partits seguits entre lliga i Copa Catalunya (4), en els darrers vint mesos, sense conèixer la derrota en els desplaçaments. Un gol de Fredi de falta directa al camp del Taradell va provocar la darrera ensopegada comptabilitzada, a Segona Catalana, el dissabte 20 d'abril del 2013. Des d'aquell dia fins a l'actualitat, cap altre signe negatiu en les sortides per al Manresa.

La temporada passada, la 2013/14, el Manresa va deixar a zero el compte de partits perduts com a visitant i l'equip, que va aconseguir el títol de lliga amb 79 punts, en va sumar més a fora que a casa. Concretament al Congost, els blanc-i-vermells van aconseguir 12 victòries, 2 empats i 3 derrotes (amb un total de 38 punts), i en els desplaçaments, 12 victòries, 5 empats i 0 derrotes (amb 41 punts).