Després de 71 partits jugats pels 27 equips participants, ahir al migdia va finalitzar la catorzena edició del Torneig de Nadal de minibàsquet del Sedis de la Seu d'Urgell.

En l'apartat femení, La Salle Manresa va aconseguir el subcampionat després de caure a la final amb l'Stadium Casablanca per 17 a 44; la classificació final femenina va quedar encapçalada per l'Stadium Casablanca seguit de La Salle Manresa (2n), el Sant Celoni (3r), el CB Lleida (4t), el Mataró A (5è), el Mataró groc (6è), el Castellbisbal Lila (7è), el Femení Osona taronja (8è), el Sedis Cadí (9è), l'Artesa (10è), el Corbera (11è), l'Escola Pia Figueres (12è) i el Femení Osona negre (13è).

En la competició masculina, el Mataró A va vèncer el Mataró 1 per 38 a 26. En aquest cas, el quadre d'honor va quedar: el Mataró A (1r), el Mataró 1 (2n), La Salle Manresa (3r), el Paidos Sant Fruitós 2 (4t), el Paidos Sant Fruitós 1 (5è), el CE Lleida (6è), el Castellbisbal (7è), el Corbera vermell (8è), el Catalana Occident blau (9è), el Sedis Cadí (10è), l'Himesa Sallent (11è), el Pardinyes (12è), el Círcol Catòlic Badalona (13è) i el Corbera blau (14è).

En l'acte de cloenda, amb més de 360 jugadors/es i entrenadors dels 27 equips a la pista, el president del club organitzador, Pere Porta, i el regidor d'esports de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, Lluís Biosca, van destacar la importància d'esdeveniments "com aquests, que donen més valor a la tasca del Sedis. El Torneig de Nadal té un prestigi ben guanyat pel seu alt nivell de participació".