El Girona va sumar els tres punts en el derbi gironí de la lliga Adelante gràcies a dos gols en els primers vint minuts de partit, i es consolida a la part alta de la classificació, a l'hora que trenca la ratax del Llagostera, que havia encadenat dues victòries consecutives. El derbi, disputat al Municipal de Palamós, va començar bé pel Girona, que al minut 11 es va avançar per mitjà de Mata, que va aprofitar una gran jugada personal de Sandaza. Lluny de relaxar-se, els gironins van ampliar l'avantatge al 26, quan Ramalho va rematar una gran falta de Granell.

El Llagostera va reaccionar aviat amb un gol olímpic de Ríos a la mitja hora, però va ser incapaç d'igualar el marcador. Per la seva banda, el Barça B va perdre 0-2 amb Las Palmas i continua oferint una imatge molt pobre de joc.