Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Avinyó supera el potent Pradenc en un duel agònic

Els avinyonencs tomben el fins ahir líder amb un penal al minut 90

L'Avinyó supera el potent Pradenc en un duel agònicsalvador redó

Avinyó i Pradenc van disputar un d'aquells derbis que fan afició per la qualitat dels dos equips (tercer classificat contra primer) i per la incertesa del resultat. Un gol de penal transformat per Roma al minut 90 comès sobre Puigneró va deixar els tres punts a casa. El partit va començar amb domini visitant i Aleix Trulls, que ja ha marcat 26 gols, va fer el 0-1. Abans del descans els locals van saber reaccionar amb dos gols gairebé consecutius. A la represa el matx va ser molt vibrant amb ocasions a totes dues bandes.

Altre cop Trulls empatava i a partir de llavors els de Prats de Lluçanès es van fer amb el domini del matx i semblava que fins i tot podrien endur-se la victòria però gairebé en la darrera acció del partit va arribar el penal que va significar el 3-2. Cal destacar la gran assistència de públic al partit amb uns 300 aficionats.