Avinyó i Pradenc van disputar un d'aquells derbis que fan afició per la qualitat dels dos equips (tercer classificat contra primer) i per la incertesa del resultat. Un gol de penal transformat per Roma al minut 90 comès sobre Puigneró va deixar els tres punts a casa. El partit va començar amb domini visitant i Aleix Trulls, que ja ha marcat 26 gols, va fer el 0-1. Abans del descans els locals van saber reaccionar amb dos gols gairebé consecutius. A la represa el matx va ser molt vibrant amb ocasions a totes dues bandes.

Altre cop Trulls empatava i a partir de llavors els de Prats de Lluçanès es van fer amb el domini del matx i semblava que fins i tot podrien endur-se la victòria però gairebé en la darrera acció del partit va arribar el penal que va significar el 3-2. Cal destacar la gran assistència de públic al partit amb uns 300 aficionats.