El Monbus Igualada va aconseguir trencar una ratxa de vuit jornades sense puntuar després de superar el CP Calafell en un partit molt igualat (3-2). Ambdós conjunts van iniciar el partit amb molta igualat, amb unes bones defenses i sense especular massa en atac. Els locals van ser capaços d'agafar avantatge gràcies a dos gols pràcticament consecutius de Joan Muntaner. Aquestes dos gols van donar molt tranquil·litat i serenor en el joc del conjunt arlequinat. Es va arribar al final dels primers 25 minuts amb el 2-0 favorable al conjunt de les Comes.

A la represa va arribar l'oportunitat dels visitants. Malgrat la superioritat del conjunt d'Igualada, els jugadors de Calafell, van incrementar la intensitat i van jugar molt forts. Ferran Rosa i Jordi Gabarra van aconseguir igualar el marcador a falta de 10 minuts pel final amb dos gols, 2-2.