El Petro Pintó Asfe va encaixar la primera derrota de l'any en la seva visita al Valls, un equip que va saber aprofitar les pilotes perdudes de les fruitosenques i els tirs lliures per endur-se el triomf, amb un marcador final que no reflexa la igualtat del duel.

El matx va començar amb els dos equips intercanviant cistelles, i amb les locals agafant els primers avantatges gràcies als tirs lliures (19-15). En el segon quart van ser les defenses les que es van imposar als atacs, amb els dos equips mostrant problemes per anotar. Les locals van estar més encertades des del triple, el que sumat a les pilotes perdudes de les bagenques els va permetre ampliar el seu avantatge al descans (32-25).

A la represa semblava que el Valls trencava el partit amb un parcial de 8-0 (40-25), però una bona reacció de les jugadores de l'Asfe els va permetre mantenir-se dins el partit, tot i la diferència de tirs lliures llançats per cada equip (32 les locals, 15 les visitants). En el darrer quart les esperances de les bagenques es van esvair quan Lorente va anotar tres triples de forma consecutiva i va trencar el matx, donant un avantatge a les locals que van saber mantenir fins el final.