El Sevilla va guanyar 0-2 l'Almeria i va sumar el seu cinquè partit sense perdre en lliga, el que li serveix per enfilar-se a la quarta plaça en aprofitar l'empat del València a Vigo.

Els gols de Vicente Iborra i Coke al començament del segon temps van donar un triomf potser massa ampli per als mèrits de l'Almeria, que segueix sense guanyar a casa en aquesta lliga. A l'equip local li va faltar fortuna però va posar futbol i mèrits per aconseguir alguna cosa més. Gràcies a la victòria els d'Emery es col·loquen en places de Lliga de Campions gràcies a l'empat del València.

En l'altre partit de la jornada hi va haver sorpresa, i de les grosses perquè l'Elx, cuer fins ahir de Primera, va assaltar el nou San Mamés amb un triomf per 1-2. L'equip il·licità, com va fer l'any passat, es va avançar 0-2 al marcador, amb gols de Víctor Rodríguez i Fayçal Fajr, el primer d'ells ajudant-se amb un braç. Els alicantins a partir d'aquí van dedicar-se a aguantar les escomeses locals fins que Mikel San José va reduir distàncies al minut 73. L'Elx va seguir defensant el resultat aferrissadament finalment va poder mantenir els tres punts els quals, de moment, li permeten deixar de ser el cuer.