El Catalana Occident Manresa va caure amb molta claredat a la pista del Joventut de Badalona, que el va derrotar per un resultat final de 103-62. En el primer quart hi va haver una constant igualtat, amb diversos intercanvis de cistelles (23-18 al final del període). En el segon període els jugadors badalonins van estar molt encertats en el llançament exterior (van anotar fins a 11 triples durant el partit). Aquest fet, juntament amb una defensa tova dels manresans, va permetre als locals agafar un avantatge important a la mitja part de l'enfrontament (56-32).

En la segona meitat, el conjunt de la capital bagenca va fer una bona sortida i va poder escurçar les diferències davant el lògic relaxament del conjunt local. Es va entrar en els deu darrers minuts amb un marcador de 70-53. En l'últim temps, el Joventut va estar molt encertat i va clavar un parcial de 33-9 per acabar enduent-se el triomf per 103-62.