Nou contratemps per La Bruixa d'Or que ahir a última hora del vespre va fer oficial que el pivot australià AJ Ogilvy ha recaigut de la tendinitis que tant li ha fet la guitza aquesta temporada. De moment no es coneix quant temps haurà d'estar de baixa, però de moment el club confirma que es perdrà l'important partit de diumenge contra el Laboral Kutxa.

Sembla que no hi pugui haver una setmana tranquil·la al Nou Congost. Diumenge a Bilbao va debutar amb la samarreta del Manresa el base italià Giuseppe Poeta i per primera vegada en tota la temporada Pedro Martínez tenia tota la plantilla al seu abast. Finalment, però, la calma ha durat només dos dies i ahir es va confirmar la lesió d'Ogilvy, qui a Bilbao només va jugar cinc minuts, possiblement per alguna molèstia que ahir es va acabar confirmant.

El pivot de La Bruixa d'Or haurà d'estar en repòs almenys durant els propers dies i es perdrà l'important proper partit al Nou Congost davant el Laboral Kutxa. Així Ogilvy ha recaigut de la tendinitis del tibial posterior i del flexor llarg del dit gros del peu esquerre, lesió que el va tenir apartat de les pistes durant més de dos mesos. Precisament va ser davant el Bilbao Basket a la jornada sis quan Ogilvy va notar el dolor a la planta del peu i va marxar a Austràlia a fer la recuperació pertinent.

Després de l'espera Ogilvy, que estava cridat a ser un dels fars ofensius de l'atac manresà, va tornar a vestir-se de curt en la jornada disset davant el Reial Madrid. Des del retorn el jove pivot de 26 anys, tot i no haver agafat la forma del tot, ha jugat quatre partits i ha fet una mitjana de 7,5 punts, 2,5 rebots i 95 de valoració en gairebé 13 minuts per partit.