El València va superar la Reial Societat (2-0) i es referma en la quarta posició de la classificació, no gaire lluny del tercer i amb un coixí de seguretat apreciable respecte del Sevilla. Els homes de Nuno van guanyar amb una bona segona part, sobretot de l'argentí Pablo Piatti va ser el protagonista del partit, en anotar els dos gols. La primera meitat va ser controlada pels donostiarres, amb accions aïllades de l'equip de casa, fins que a l'inici de la represa Piatti va rematar una centrada de Parejo per anotar el primer gol. El partit va canviar, ja que la Reial va haver de prendre protagonisme, i gairebé en la jugada següent Feghouli va cedir la pilota novament a Piatti, que va certificar el triomf local.

Qui es troba en caiguda lliure, amb sis derrotes seguides, és l'Eibar, que va deixar escapar ahir els tres punts a Ipurua contra l'Athletic de Bilbao, que d'aquesta manera l'avança per tres punts a la classificació. L'Eibar va substituir el porter, Javi Jiménez en el lloc d'Irureta, però no va poder evitar que Gurpegi aprofités una centrada de De Marcos per fer l'únic gol al minut 35. A partir d'aquí, domini de l'Eibar però sense cap profunditat.