L'Atlètic de Madrid va confirmar ahir la seva reacció amb una victòria pràctica davant el Getafe, dirigida per la precisió de Koke i transformada a pilota parada, amb Fernando Torres i Tiago com a golejadors, per augmentar el seu pols amb el València per a la tercera posició de la lliga. En això es centra en aquest moment el conjunt blanc-i-vermell, que va respondre amb un triomf còmode, solucionat en la primera part, amb estones de bon futbol.

En tres minuts, tots els propòsits de l'argentí Diego Simeone es van complir. Volia un inici potent i va insistir en la importància de l'estratègia com una opció ofensiva pel seu equip. Ni tan sols va notar les absències en l'onze de Mandzukic, lesionat, i de Griezmann, suplent d'inici -els seus dos màxims golejadors-, perquè només va necessitar una ocasió per marcar el 1-0, en una acció a pilota aturada de manual: va fer una centrada perfecte Koke i va rematar a la perfecció Torres.

Domini constant

Durant els primers vint minuts els matalassers van tenir diverses ocasions per ampliar el marcador, i quan el Getafe va elevar l'exigència del duel, els locals van respondre amb un partit seriós i eficaç. Just abans del descans, els visitants van lamentar un altre centrada de Koke que va perllongar Jiménez i Tiago va transformar en el segon gol del partit, un cop definitiu per un Getafe innocent en la defensa àrea.

Només va tenir un ensurt Oblak en la seva estrena a la lliga, que es va mostrar àgil per refusar un xut llunyà. En una segona part descafeïnada i sense història, el Getafe va assumir més responsabilitat amb la pilota, però es va apagar cada vegada que arribava el moment d'irrompre en l'àrea d'un Atlètic ferm, que recupera la seva millor versió.