El gimnàs manresà Esport7 celebrarà, aquest proper dissabte, a partir de les quatre de la tarda, l'onzena edició del torneig Ciutat de Manresa de judo. En aquesta edició, la competició està reservada a la categoria aleví, sub-13. El torneig tindrà la participació de judoques representants de clubs de Catalunya, que s'enfrontaran als provinents d'Andorra i als representants de les federacions aragonesa i navarresa.

D'altra banda, l'endemà diumenge tindrà lloc, al mateix escenari, el festival de judo infantil organitzat pel mateix gimnàs Esport-7.

A partir de les deu del matí, el festival estarà reservat per als nens i nenes d'entre set i deu anys i, a partir de les dotze del migdia, se celebrarà el festival per als nens i nenes de quatre a sis anys. Hi prendran part tots els clubs de les comarques del Bages i del Moianès en els quals es practica judo. Es tracta d'una activitat de múltiples classes, amb la participació i dinamització de tots els professors i monitors, en les quals els pares podran gaudir de com aprenen els seus fills durant el curs.