Molt bona jornada la del darrer cap de setmana per al Manresa RC. Les noies van aconseguir el triomf davant del Ripollès, mentre que la plantilla masculina va assegurar la permanència matemàtica dins de la Primera Catalana perquè va vèncer el cuer, el Martorell.

Amb una calor ben estiuenca, el Manresa va dominar durant tota la primera part contra els del Baix Nord, i, al descans, el resultat era de 7-0. L'exclusió de dos homes locals va permetre al Martorell un empat momentani però, malgrat la lesió d'un dels jugadors, l'equip del Manresa es va refer i es va endur la victòria per un clar 31-7.

El conjunt femení també va celebrar victòria. Les manresanes van aprofitar el partit per posar en pràctica els sistemes apresos en els entrenaments, ja que a diferència dels darrers partits disputats, les del Ripollès RC eren unes rivals d'un nivell similar a les manresanes. El partit es va tancar amb el triomf de 0-20 per a les bagenques.