Les parelles pertanyents al Club de Ball Esportiu Swing Manresa han tornat de l'estatal d'estàndard celebrat a Granada amb un botí que és excel·lent: dos campionats d'Espanya, més una medalla de bronze i una plaça de finalista.

Jordi Parés i Vanessa Planell es van adjudicar el seu segon títol en la categoria adult-2, i van afegir un nou campionat més al seu extens currículum, en què tenen diversos campionats d'Espanya i Catalunya. Van refermar, un cop més, el seu magnífic estat de forma, i van fer valer el seu paper de favorits.

La parella formada per Andrey Prikhodko i Nora Corpas van assolir el seu primer títol en júnior-2, tot demostrant que és una de les més completes i de projecció al nivell estatal més gran. En el campionat de llatins, que es disputarà el mes de juny, buscaran el doblet. D'altra banda, cal destacar el bronze de Miquel Caballero i Judit Fabregat en júnior-2, que va acompanyar al podi Andrey i Nora. Finalment, s'ha de fer menció de Jan Boixader i Rosanna Camprubí, que van ser finalistes en sènior-2, altre cop en places d'honor.