El Monbus Igualada farà oficial avui, gairebé de ben segur, la contractació de l'entrenador Ferran López, provinent del Noia Freixenet. Segons va afirmar ahir el president del club, Manel Buron, a Regió7, l'operació estava tancada "en el 90%, però encara falten alguns punts per resoldre". López seria el substitut de Cesc Monclús, que ha conduït la nau arlequinada durant els tres últims anys.

La trajectòria de Ferran López a l'equip de Sant Sadurní d'Anoia ha estat llarga i fructífera. En les vuit temporades en què ha estat al càrrec ha aconseguit una Copa del Rei, una Copa Continental i una Copa de la CERS, precisament la de l'any passat, en què el Monbus Igualada va caure en les semifinals davant del Breganze. El Noia va derrotar els transalpins en la final. El tècnic va rebutjar renovar amb el conjunt de l'Alt Penedès fa algunes setmanes i ahir el Noia ja va anunciar la contractació del seu substitut, Pere Varias.

La temporada que acaba de finalitzar no ha estat particularment positiva per al Noia, que va caure molt aviat en les competicions europees i que ha acabat l'OK Lliga en una més que discreta tretzena posició, una per damunt dels llocs de descens.