La divuitena edició del torneig 3x3 de Santpedor va gaudir d'una gran participació, amb un total de 29 equips repartits en tres categories: mini, infantil i sènior. El nombrós públic que va assistir al pavelló santpedorenc va poder presenciar i gaudir d'una jornada completa de bàsquet.

El campionat, que organitza una temporada més el Club Bàsquet Santpedor, es va posar en marxa a les quatre de la tarda amb la competició de minis (jugadors nascuts entre el 2003 i el 2006), en la qual es va imposar el conjunt Pdp Team, que va superar el Basket Lover 2 per 15-10 en una final que va ser molt disputada. A partir de les set es van posar en marxa les categories infantil i sènior. En infantils (del 1999 al 2002) l'equip Cska La Ropa va aconseguir la victòria davant el Locuras Navarrencas per 16-10, mentre que en sèniors (jugadors del 1998 i anys anteriors), la final la van guanyar l'equip Aleix, Iván, Miquel i Rubén que van superar els Petit Eterns per 16-12.

A més de la competició de 3x3 es va fer la sisena edició del concurs de triples, que també s'anomena Memorial Xavier Madrid. El guanyador d'aquesta competició va ser el jugador dels Tirasíndries Roger Solernou, que va ser capaç d'anotar set dels nou llançaments dels que va disposar.