El Berga jugarà la temporada que ve al grup 7 de Tercera Catalana. Així ho ha comunicat la federació al club del berguedà, que podrà gaudir, juntament amb l'Esportiu Joventut Can Pi, d'un inesperat ascens de categoria per la renúncia de dos equips, el Bufalà i el Vic Riuprimer B.

En el cas del Berga, que va quedar subcampió al grup 1 de Quarta Catalana darrere de la Pirinaica, va jugar una fatídica promoció amb el Viladecans B, que finalment va perdre d'una forma inesperada. A l'anada, els berguedans van caure per 2 a 1, i a casa el Berga va remuntar l'eliminatòria de la millor manera fins al punt que a les acaballes del matx manava en el marcador per 4 a 1. Però dos gols visitants, el segon al minut 95, van convertir el somni en un malson.

Ara, la notícia ha arribat en part de sorpresa fins al punt que el nou entrenador del Berga, Joan Prat, ja tenia confeccionada una plantilla per competir per l'ascens a Quarta Catalana. Segons Prat, "aquesta gran alegria trastoca una mica els nostres plans. Parlaré amb la junta directiva a veure quin nou plantejament fem, ja que el grup de jugadors estava pensat per lluitar per l'ascens, no per la permanència a Tercera Catalana".