La localitat del Pont de Vilomara i Rocafort va celebrar la desena edició de la seva Nit de l'Esportista, que es va posar en marxa amb el monòleg de Jonatan Vives, i posteriorment es va passar als parlaments del regidor d'Esports, Enric Campàs, i l'alcalde del poble bagenc, Cecilio Rodríguez. Tot seguit es va procedir a l'entrega d'obsequis a les diferents entitats esportives de la població per tal d'agrair la tasca important que duen a terme pel poble.

Acabada aquesta entrega, es va passar al moment més important de la cerimònia, l'entrega de guardons. El premi al millor esportista de l'any de la localitat va ser per a César Escribano, de l'Associació de Pescadors del Pont de Vilomara. El guardó de millor esportista promesa se'l va endur Berta Monteagudo, del Club Egiba de Manresa. El premi a la trajectòria esportiva va ser per a Miguel Marcuello, de l'Agrupació de Veterans de futbol.

Els millors esportistes de promoció de categoria A van ser Ana Martínez (Club Twirling Pont de Vilomara), Pol López (secció de futbol sala de l'EBV), Rosa González (secció d'activitats amb ritme de l'EBV) i Luis González (Club de Futbol Vilomara). Finalment, els guardonats en la categoria B de promoció van ser David Argüelles (secció de futbol sala de l'EBV), Aina Àngel (secció d'activitats amb ritme de l'EBV) i Ricard Reina (Club de Futbol Vilomara).

Per acabar l'acte es van sortejar entre els assistents tres paquets de dues nits d'hotel per a dues persones, per cortesia de Bages Comedy. La recaptació dels diners del sorteig va anar destinada de manera íntegra a l'Associació de Lluita contra el càncer infantil Adrián González Lanza.