La basca Maialen Chourraut, medallista de bronze als Jocs Olímpics de Londres del 2012, es va imposar ahir en la final de K-1 de la Copa del Món d'eslàlom, que es disputa a la ciutat polonesa de Cracòvia. Chorraut, de 32 anys, va fer un temps de 90.91 segons i va avantatjar en 1.98 segons a la segona classificada, l'austríaca Corinna Kuhnle, i en 3.06 a la tercera l'alemanya Ricarda Funk. L'altra espanyola que participava en la final, Marta Martínez, va ser novena a 58.76 segons de Chorraut.

Aquesta és la segona medalla d'or de la temporada per a la piragüista basca, que a finals de maig es va proclamar, a la localitat alemanya de Markkleeberg, campiona d'Europa de la mateixa modalitat.

La Copa del Món d'eslàlom tindrà dues proves més abans de tancar la temporada d'enguany: la primera serà del 3 al 5 de juliol a Liptovsky Mikulas (Eslovàquia), mentre que la segona es disputarà del 7 al 9 d'agost a La Seu d'Urgell. La prova urgellenca comptarà amb les categories de C1 eslàlom individual masculí i femení, C2 eslàlom individual masculí, C1 eslàlom per equips masculí i femení, C2 eslàlom per equips masculí, K1 eslàlom individual masculí i femení i K1 eslàlom per equips masculí i femení.