La seleccionadora de l'equip espanyol de la Copa Davis, Gala León, va presentar ahir la seva dimissió segons el diari Marca. En l'edició digital del diari, s'informava que León es va presentar ahir a Londres per dimitir després de les darreres declaracions dels jugadors i les crítiques rebudes. Segons aquesta informació, primer li va comunicar en persona a Olvido Aguilera, la presidenta temporal de la Federació en substitució de José Luis Escañuela, a qui també li va comunicar la decisió posteriorment per telèfon.

Però cap dels dos li va acceptar la dimissió i la van convidar a continuar fins a l'eliminatòria de la Copa Davis davant de Rússia. Alhora, els jugadors masculins d'elit es van reunir ahir, també a Londres, per firmar una carta pública contra la Federació, sobretot degut a la designació de Gala León com a capitana de la Davis. S'espera que en els propers dies es publiqui la carta, i s'espera la resposta o reacció de la Federació.

Ferrer es perd Wimbledon

Ahir també es va saber que el tennista David Ferrer, setè classificat en el rànquing mundial de l'ATP, no participara en el torneig de Wimbledon que comença avui a Londres, a causa d'una lesió al colze. L'edició d'enguany del torneig londinenc es presenta com una de les més obertes dels darrers temps, amb Novak Djokovic, Andy Murray i Roger Federer com a principals favorits al títol.