La Juventus de Torí, guanyadora de les quatre últimes lligues italianes i subcampiona d'Europa, va iniciar el campionat amb una sonada derrota a casa contra l'Udinese. No és un resultat decisiu, evidentment, però denota que Massimiliano Allegri i els seus hauran de treballar per tornar a aconseguir els triomfs de l'any passat. Un gol del francès Thereau al minut 78 va donar la victòria als friulians.

El primer líder és la Sampdoria, que va derrotar un dels acabats de pujar, el dèbil Carpi, per 5-2, amb dues anotacions del colombià Muriel. Els cinc gols els va fer en mitja part i els visitants van poder reduir diferències i maquillar el resultat al final.

Cara i creu a Milà

La jornada per als equips de Milà va tenir dues cares. L'Inter va vèncer l'Atalanta per 1-0, amb un solitari gol de Jovetic a l'últim minut. El Milan, en canvi, va caure per 2-0 al camp de la Fiorentina. Els toscans van anotar mitjançant l'espanyol Marcos Alonso i Ilicic, aquest de penal. Tampoc no va tenir un bon dia el Nàpols, que va ser derrotat pel Sassuolo per 2-1, tot i avançar-se en el marcador mitjançant Hamsik. En la resta de la jornada, Empoli, 1-Chievo, 3; Frosinone, 1-Torí, 2 i Palerm, 1- Genoa, 0.