El 20 de setembre tindrà lloc la 19a edició del tradicional, popular i no competitiu Triatló del Porró, que s'iniciarà a les 10 del matí al pantà de Sant Ponç, que els participants hauran de travessar nedant (270 metres). Posteriorment baixaran amb bicicleta fins a la localitat de Santpedor, en un recorregut d'uns 40 quilòmetres, per finalment realitzar el darrer tram a peu fins a la plaça de la Democràcia del barri Mion-Puigberenguer de Manresa (uns 7 km).

Un cop finalitzat el triatló, i com en altres edicions, es realitzarà un dinar amb tots els participants i els seus acompanyants a les instal·lacions de l'Aeroclub del Bages al pla de la Sala, on també es farà l'entrega d'una samarreta commemorativa.

Les inscripcions es poden realitzar a Esports Sagi, El Cim Esports, Moe's i al Cafè Sical, i per a més informació el telèfon de contacte és el 638248585. Pel que fa al dia de la prova, l'organització realitzarà la recollida de les bicicletes a dos quarts de nou del matí al parc de l'Agulla, i les portarà fins al pantà de Sant Ponç, on els participants les utilitzaran.