Ahir van ser presentats, en una roda de premsa al Nou Congost, els actes esportius que està preparant, com quan arriba cada deesembre,

Manresa Mobilitza't per La Marató. La Marató de TV3 és dedicada a la diabetis i a l'obesitat, malalties metabòliques més freqüents que hi ha a Catalunya. A l'acte hi van ser Ricard Macià, que és director de Mutuacat, l'entitat que coordina tot el que és l'organització a Manresa, Manel Molera (vicepresident del Club Atlètic) i Jaume Arnau, com a president del Bàsquet Manresa, que va ser l'amfitrió de la trobada.

En la compareixença, Macià va resumir les activitats i va destacar que aquesta era la dotzena edició en què Manresa Mobilitza't per La Marató les organitzava.

D'altra banda, Manel Molera va donar també més detalls sobre la cursa dels 5 km per la Vida que se celebrarà el diumenge 13 de desembre, data de La Marató. Va animar els participants, corredors habituals i altres de populars, que s'apuntin com més aviat millor, i que es pot fer per Internet (marato.mutuamanresana.com). Finalment, Jaume Arnau, president del Bàsquet Manresa, va explicar com es portarà a terme l'acció al Nou Congost, aquest diumenge, i coincidint amb un partit atractiu com l'ICL-Barça. Hi haurà molts voluntaris repartits pel pavelló que vendran butlletes amb les quals el públic podrà guanyar premis que es repartiran al final.