Entre camins de fang, roques de color verd i amb les plantacions de tabac a banda i banda, José Luis Carrasco es va imposar per segon dia consecutiu en l'etapa que tenia final a Viñales de la Titan Tropic, la prova de BTT que se celebra a Cuba. Però el corredor colombià del Tomàs Bellès va aguantar fins els darrers metres i només cedia a l'esprint. Quan manca una etapa per al final de la cursa, Tamayo té molt ben encaminada la seva victòria. A la general disposa d'un marge d'1'10'' respecte del corredor basc Ibon Zugasti, 3'58'' sobre José Luis Carrasco i 19'23'' respecte de Robert Bou, que ahir va entrar a la meta a 1'06'' dels primers.

L'andalús Carrasco estava ahir satisfet per pujar de nou al podi com a guanyador del dia; també estava content el colombià Tamayo, que va allunyar-se 30 segons de Zugasti al final de la jornada i ho té tot sota control; avui, a la Platja de Jutías ha de ser el campió.