Leo Messi, que va ser substituït a la mitja part del matx que el FC Barcelona va vèncer per 6-0 davant l'Athletic Club, no té cap lesió a la cama dreta més enllà de les certes molèsties que van motivar, com a mesura de prudència, el seu relleu per Arda Turan. Segons l'evolució i les sensacions de Messi durant les properes hores, Luis Enrique pot incloure'l en la llista de convocats per al partit d'anada dels quarts de final de la Copa del Rei de demà, a San Mamés, altra vegada contra el conjunt d'Ernesto Valverde.

El Barça va detallar ahir al matí que, "les proves efectuades a Leo Messi descarten la lesió muscular als isquiotibials de la cama dreta i, per tant, es tracta d'unes petites molèsties". Aquesta situació fa que es qüestioni si entrarà o no en la llista de convocats.

Jordi Alba, baixa deu dies

Qui sí que es perdrà l'eliminatòria de Copa (la tornada és dimecres dia 27 al Camp Nou) i el matx de lliga de dissabte a Màlaga és el lateral Jordi Alba, lesionat diumenge. Té una elongació al bíceps de la cama dreta i es preveu que estigui de baixa deu dies.