El saltador manresà Xevi Bonet, del Club Alioth, va finalitzar en una meritòria cinquena posició en el campionat del món de paracaigudisme 2015. Bonet va acabar la prova amb una puntuació de 5.735 punts, a només 29 punts del tercer lloc del podi final. La Superfinal PWC de l'any 2015 es va realitzar al Valle de Bravo (Mèxic) del 12 al 23 de gener.

El campió de la Superfinal de la copa del món de paracaigudisme va ser el saltador suís Stefan Wyss, amb 5.859 punts. La medalla de plata va ser pel pilot francès Julien Wirtz, amb 5.772 punts, i va tancar el podi el paracaigudista italià Luca Donini, amb un marcador de 5.764.

La competició va tenir la participació dels 113 millors pilots de tot el món. Per accedir a la fase final celebrada a Mèxic, els paracaigudistes s'havien de classificar en les proves de la copa del món que s'havien disputat al llarg de la temporada 2015. En total, els 113 participants de la final representaven a 27 països diferents.

A l'inici de la competició hi van haver problemes climatològics importants i es van haver de suspendre dos dies per culpa de la pluja, que impossibilitava el vol dels participants. Passat aquest sotrac inicial, es va poder començar a competir. En total es van realitzar 8 mànegues puntuables, amb circuits de 63 quilòmetres, el dia més curt, i fins a 127 quilòmetres, el dia més llarg. En dues de les mànegues del torneig, els paracaigudistes passaven pel conegut volcà de Toluca, de 4.700 metres, en una estampa espectacular.