Si la meteorologia ho permet i l'amenaça de neu respecta el partit, el Manresa, que és a un punt del líder Vilassar, jugarà aquesta tarda (16 h) en un dels camps complicats de la Primera Catalana grup 1, el de l'Andorra, un dels que s'han mostrat més forts com a locals, ja que s'ha imposat a equips capdavanters com l'Horta (4-0), el Martinenc (2-1) o el Sants (2-1).

Un dels problemes del Manresa són les baixes. Dani Andreu només disposa de catorze jugadors de la primera plantilla (entre les baixes hi ha la de Rebollo per sanció, i la resta, per lesions i malalties). El tècnic ha dit que "no ho entenc, no m'havia passat mai tenir tantes baixes, i moltes no relacionades amb el futbol". Respecte al partit, Dani Andreu considera que "ells tenen un equip pràcticament professional. A Andorra sempre costa puntuar-hi, però nosaltres no volem cap més resultat que la victòria per continuar lluitant pel lideratge". Sobre el partit, l'entrenador del Manresa opina que "a Manresa van jugar al contracop, espero que a casa sempre vulguin tenir més la iniciativa i puguem desplegar el nostre joc".

L'Avià, al mateix grup, i a quatre punts del conjunt capdavanter, té la visita avui del Molletense (16 h), el cuer de la categoria. Com el Manresa, els berguedans també arrosseguen moltes baixes. Per sanció, Gigi, Torres i Arnau, i per lesió, Miki i Uri Martínez.

L'entrenador de l'Avià, Oliver Ballabriga, ha reconegut que "no guanyar seria un pas enrere per a nosaltres. Hem de canviar el xip respecte al partit del Manresa i jugar amb la mateixa intensitat amb el cuer del grup. Ells tenen bons jugadors, tot i que no funcionin com equip. Juguen molt intensos i amb un futbol directe. No tenen res a perdre i això els fa més perillosos".