El Gironella va acumular la cinquena jornada seguida sense perdre en empatar al camp del líder Ripollet. En un partit vibrant, els dos conjunts van tenir ocasions per endur-se'n els tres punts.

El Ripollet va sorprendre en els primers minuts. Una pressió alta dificultava la sortida de pilota dels visitants. La primera gran ocasió va ser per als locals, però el xut de Cristian va estavellar-se al travesser. La reacció no va tardar i va arribar amb jugades a pilota aturada. Una centrada de Ferran Sibila va ser refusada per la defensa local i Pau Ragués va engaltar un xut que va colar-se per tota l'esquadra, fent el 0-1 (min 16).

En els següents minuts, les possessions visitants van ser més llargues i semblava que l'empenta amb què havien començat els de casa havia disminuït. En una pilota llarga de Safont cap a la desmarcada d'Èric, el punta va tenir el segon, però el seu xut va sortir desviat. I del possible 0-2 es va passar a l'empat a 1. En una jugada en què Ferran Prat va refusar malament una centrada, la pilota va tornar a entrar a l'àrea i després de quedar morta va ser empesa per Barry al fons de la porteria de Xisco.

A partir d'aquest moment, els locals van tenir les seves millors ocasions a pilota aturada, però els gironellencs van estar-hi molt encertats en defensa.

A la represa, els locals van tornar a sortir forts, i buscaven desequilibrar el partit. Un xut de Txema va ser enviat a córner per Xisco i pocs instants després, ja al 60, una rematada de Juanma després d'una falta lateral va estavellar-se contra el pal. Per als visitants, la més clara va tornar a ser a peus de Pau Ragués. Després d'una bona jugada individual per banda esquerra de Ferran Prat, la seva centrada no va poder ser rematada per Ragués i l'ocasió es va perdre.

A partir del minut 70, quan el partit es trencava, els dos equips trobaven espais per crear transicions ràpides. Els locals buscaven la banda dreta per acabar les jugades mitjançant centrades, però els visitants no semblaven patir. Per part gironellenca, la majoria d'accions passaven pels peus de Ferran Sibila, molt actiu. Al final, un punt per a cada equip.