El Penya Esplugues Gironella va disputar un partit molt físic a la pista de l'Alcorcón madrileny, però va caure derrotat per 4-1 per un conjunt local superior.

El partit va començar amb les jugadores catalanes tancades a la seva pista. L'equip local va obrir la llauna al minut 2 de partit. Aquest fet va provocar que les visitants sortissin a pressionar a tres quarts de pista. Els dos conjunts estaven disputant un partit molt anivellat. Les madrilenyes fallaven ocasions de gol en atacs posicionals, mentre que les gironellenques estaven desencertades en els ràpids contraatacs. Abans d'arribar a la mitja part les jugadores locals van aconseguir ampliar la distància en el marcador i marxar al descans amb més tranquil·litat. A la represa les visitants van saltar damunt la pista amb ganes i van retallar la distància gràcies a un gol de Berta Velasco, 2-1. Les esperances de les catalanes van durar poc. Al cap de quatre minuts les locals tornaven a agafar aire després de marcar el 3-1.

En els darrers minuts el conjunt de Gironella va sortir a buscar la remuntada amb la portera jugadora. Les madrilenyes van aprofitar aquesta situació per sentenciar el partit amb el definitiu 4-1.

En la propera jornada de la competició les jugadores del Penya Esplugues Gironella rebran la visita a la seva pista del conjunt gallec del Poio Pescamar.