Segueix-nos a les xarxes socials:

Pol Vaquero, del CT Manresa, guanya el Circuit Absolut de la federació catalana

Pol Vaquero, del Club Tennis Manresa, es va proclamar campió del Circuit Absolut de la federació catalana que es va disputar a les instal·lacions del Terrassa Hoquei Club Atlètic.

Pol Vaquero sortia com a primer cap de sèrie d'un quadre de 64 tennistes. En la primera ronda es va desfer de Sumet Srisangsitthisanti per 6-3 i 6-2, i en la segona ronda de Ramy Labna per 6-3 i 6-4. El bagenc es va trobar en quarts de final amb el cap de sèrie número 5 del campionat, Roger Romero, al qual guanyava per un contundent 6-0 i 6-1. En les semifinals i també per un resultat de 6-1 i 6-0 es desfeia de Gonzalo García-Nieto, cap de sèrie número 7, i en la final es va trobar amb el segon cap de sèrie, Ignasi de Rueda, amb qui tampoc no va tenir dificultats i va guanyar-lo per 6-2 i 6-2, de manera que assolia el títol de campió.