Albert Torres va quedar cinquè de la categoria de veterans en la segona prova del campionat de BTT de l'Anoia/Penedès/Garraf, que es disputava a la localitat de Moja, al costat de Vilafranca. El club BTT el Bressol havia preparat un recorregut molt entretingut, amb uns 15 primers quilòmetres de camí ample, per continuar amb 10 km més selectius, amb diversos trials de pujada tècnica i una última rampa fins a la zona del pic de l'Àliga que acabava de seleccionar els ciclistes. Els últims 10 km, els millors de tot el circuit, per la zona pedregosa, tècnica i exigent amb constants pujades i baixades, i tot per corriol, van fer les delícies de tots els corredors.

Benet Martínez, Daniel Sànchez i Albert Torres de l'equip Best/Pallarès Bicis van prendre-hi part amb la intenció de seguir el campionat sencer i assolir una bona puntuació. La cursa la va guanyar Roger Argelaguer, que va disputar part de la prova amb Albert Planas. Mentre que la tercera plaça del podi la va assolir el triatleta Oscar Serrano. Martínez va estar de mala sort i, al quilòmetre 20, va punxar les dues rodes i va haver d'abandonar, mentre que Sànchez acabava 172è absolut i 78 màster 30.

Albert Torres, en una gran cursa, tot i realitzar una mala sortida, va poder anar remuntant posicions, i es va situar amb un grup de vuit corredors a escassos minuts del cap de cursa. L'anoienc va quedar cinquè en la categoria de veterans, a només 1 minut del primer, i va entrar a l'esprint per la tercera plaça del podi amb dos corredors més. Al final, 24è absolut i amb el podi perdut per segons, que li dóna un plus de motivació i cada cop amb més ritme amb bici, ja que per l'anoienc és la segona cursa de BTT de l'any.