La jugadora santfruitosenca del Barça Paula Fernández va disputar gairebé tots els minuts i va ser rellevada en el temps de descompte en l'empat de l'equip estatal sub-17, actual defensor del títol, davant d'Alemanya en el seu debut en l'europeu que es disputa a Bielorússia. Les espanyoles van anar dues vegades davant en el marcador, però van haver de cedir una igualada en el tram final. El proper partit serà dissabte contra la República Txeca.

Fernández, amb el número 10 a l'esquena, va formar part de l'equip inicial de la selecció de Toña Is en uns primers instants de tempteig entre dos equips que es tenen força respecte. Les espanyoles buscaven la possessió de la pilota davant d'un combinat germànic ben situat al darrere i amb un intent clar de pressionar la sortida de pilota de les defenses hispanes.

D'aquesta manera, la primera meitat no va oferir gaires oportunitats. Espanya va intentar entrar per les bandes i amb jugades a pilota parada que van ser ben resoltes per la portera alemanya. L'arquera espanyola, Noelia Ramos, tampoc no tenia gaire feina.

Tres gols seguits

Just després del descans va arribar la corrua de gols. Silvia Rubio va ser qui va obrir el marcador, amb un xut des de llarga distància després d'una bona conducció. Just després del servei de centre, una sèrie de rebots a l'àrea espanyola van desembocar en l'empat de Buhl i, tot seguit, la mateixa Silvia Rubio anotava l'1-2.

Espanya va intentar controlar el joc i ho va aconseguir, però la força física teutona va derivar en una bona transició sis minuts abans del final completada per Buhl. Ahir, en el mateix grup, Itàlia i la República Txeca van empatar (0-0). En l'altre, Bielorússia va perdre amb Sèrbia (1-5) i Anglaterra va vèncer Noruega (3-2).