Paula Fernández, jugadora de Sant Fruitós de Bages, serà a la final del Campionat d'Europa sub-17 femení que es celebra a Bielorússia. La jugadora del FC Barcelona, a les files de la selecció espanyola, ha estat titular en la victòria del combinat nacional per 4-0 davant de Noruega. El seu rival a la final de dilluns sortirà del partit que han de jugar Alemanya i Anglaterra. En una segona part prodigiosa, les internacionals van fer quatre gols a Noruega i es van ficar a la final de l'Euro. A més, es guanyen el pas al Mundial de Jordània.

El guió del partit l'havia definit el futbol que van mostrar les dues seleccions durant el torneig i les fases de classificació. La selecció espanyola va agafar la pilota des del minut 1, com havia fet sempre, i com obliga la seva idea del futbol. Al davant, una Noruega ben col·locada sobre el seu propi terreny de joc, esperant replegada i amb capacitat per sortir a la contra amb velocitat.

A la segona meitat va arribar l'apoteosi. El domini espanyol es va traduir en quatre gols per ficar a l'equip de Paula Fernàndez a la final del Campionat d'Espanya. El primer va arribar de la mà de Silvia Ros. En ple domini espanyol, de cap després d'una jugada a pilota parada va arribar el segon, obra de Natàlia Ramos. I en ple deliri de futbol, ??els dos gols de bella factura de la golejadora, Lorena Navarro, van arrodonir la feina.