Segueix-nos a les xarxes socials:

Sallent celebra avui la 29a Nit de l'Esportista

L'acte tindrà lloc al pavelló d'esports a partir de dos quarts de nou del vespre

Sallent celebra avui la 29a Nit de l'EsportistaARXIu PARTICULAR

La 29a edició de la Nit de l'Esportista de Sallent arriba aquest divendres amb modalitats protagosnites com la natació, la gimnàstica,

el karate, el hip hop, el fit-dance, el básquet, el futbol sala o el cros com a protagonistes. En total, 206 nominats de totes les entitats esportives del poble rebran el merescut guardó. A més, en l´acte hi haurà les actuacions de fit-dance i hip hop a càrrec de l´ASCF i una exhibició de hip hop del grup Poltergeist. L'acte començarà a les 20,30 hores al pavelló d'esports.

L'organització és a càrrec del Consell Municipal d´Esports, i els nominats per les entitats esportives locals rebran el guardó i reconeixement públic per la bona actuació durant la temporada. Tenint en compte edicions passades, s´espera l´assistència de més de mil persones a l´acte, sis centes de les quals gaudiran del sopar. Les autoritats locals i els presidents de les entitats esportives del poble, seran els encarregats de lliurar els guardons a tots els esportistes nominats, ja sigui per la seva llarga trajectòria, com per la seva reconeguda actuació durant la temporada.

Prem per veure més contingut per a tu