Sallent va viure, al pavelló municipal, la 29a edició de la Nit de l'Esportista. Una organització del Consell Municipal d'Esports amb una participació de més de 1.150 persones (550 al sopar) en l'entrega de premis i actuacions.

El futbolista David Batanero, actualment a les files del CE Sabadell (2a B i campió de la Copa Catalunya) i la maratoniana de muntanya Rosa Navarro van recollir el guardó de millors esportistes de Sallent en un acte presentat pel comentarista esportiu de TV3 Arcadi Alibés i Cristina Fàbregas. L'alcalde de Sallent, David Saldoni; el regidor d'Esports, Jonatan Caro; el president de la Federació Catalana de tennis, Joan Navarro; el representant del Consell Esportiu del Bages i president de l'Agrupació de veterans de futbol del Bages, Rafael González; els regidors de l'Ajuntament i els presidents de les entitats esportives sallentines i associacions esportives escolars van ser els encarregats de lliurar els guardons als 206 esportistes i equips més destacats.

En la gala van actuar el grup de fit-dance de l'ASCF, els grups de hip-hop de l'ASCF Sweety's i Diam's i el grup Poltergeist, que es va proclamar campió d'Espanya de hip-hop en categoria amateur.