El FC Barcelona va anunciar ahir l'ampliació del contracte de Sergio Busquets per a les properes cinc temporades, amb una clàusula de rescissió de 200 milions d'euros. El seu contracte inclou una possibilitat de pròrroga de dues temporades més, fins al juny del 2023, en funció dels partits que disputi en aquestes campanyes. El mateix jugador va declarar ahir que valora molt "sentir-se valorat" amb aquesta ampliació, que havia demanat en repetides ocasions en el decurs de la temporada que ara s'ha acabat.

Així, Busquets, que va participar en un acte organitzat per la Fundació Johan Cruyff, la Fundació del FC Barcelona i l'Obra Social de La Caixa, va admetre que "estic molt content d'haver arribat a un acord, de continuar aquí uns quants anys més i de sentir-me valorat pel club, l'afició, el cos tècnic i els companys. Desitjo que almenys tot vagi com ha anat fins ara".

Busquets, que tindrà 33 anys quan s'acabi el contracte que signarà durant els propers dies, abans d'anar a l'Eurocopa, va recordar que "des que tinc vint anys sóc aquí, amb tot el reconeixement que he tingut i amb els títols aconseguits, i tant de bo sigui així durant els anys que em queden".

Procés normal

A Busquets també se li va preguntar si la negociació s'ha allargat més del compte. Va reconèixer que hauria volgut que tot hagués anat més ràpid, però va puntualitzar que en cap moment no va veure perillar el seu futur blaugrana. "Ha estat el procés normal d'una negociació. Algunes vegades volíem que anés més de pressa, però al final s'ha arribat a bon port, som on volíem tots i estic molt content per això". Busquets serà el cinquè més ben pagat, darrere del trident i d'Andrés Iniesta.