El porter del Manchester United i de la selecció espanyola, David de Gea, va comparèixer finalment en roda de premsa ahir a la tarda per negar la seva implicació en un cas d'abusos sexuals destapat ahir pel diari digital eldiario.es. Segons aquestes informacions, una testimoni protegida havia acusat De Gea de pagar la trobada entre ella i una altra dona amb el jugador de l'Athletic de Bilbao Iker Muniain i un altre jugador de l'equip sub-21 espanyol que podria ser Isco, del Reial Madrid. Tot aquest afer s'inscriu dins de les investigacions per corrupció de menors a l'empresari de cinema pornogràfic Ignacio Allende, àlies Torbe.

"Tot és fals"

De Gea va aparèixer davant de la premsa ahir a la tarda, després dels seus companys Aduriz i Bellerín, i va explicar que "sóc el primer sorprès per la notícia. És una mentida i una falsedat. Sóc molt tranquil i poques coses fan que no ho estigui, i més quan una cosa no és veritat". Segons De Gea "estava fent una partida a la play quan m'han avisat. El primer que he fet ha estat contactar amb la família, que sap que és fals". Sobre si coneix Torbe, va declarar que "no sé d'on ve això, no sé com pot aparèixer a la premsa. Tracten d'embrutar la imatge d'algú, però toca seguir endavant".

Presumpte pagador

Segons la declaració de la testimoni protegida, aquesta i una altra dona haurien estat contactades per Torbe per ser presents a una cita amb dos jugadors de futbol pagada per De Gea. Un d'ells hauria estat Iker Muniain i l'altre no hauria estat reconegut. Algunes informacions de elconfidencial.es deien ahir que podria ser el madridista Isco.

Segons la denúncia de la dona, els dos jugadors haurien abusat d'elles i també les haurien agredit sota amenaça de Torbe, que els hauria dit que "no podien marxar i tampoc no podien gravar res". A més, no van cobrar, ja que tot s'ho va endur Torbe. Una de les dones hauria continuat en contacte amb el propi De Gea qui, segons ella mateixa, li hauria proposat una segona trobada amb ell mateix i amb quatre companys del Manchester United. Volia saber la identitat del segon home que va abusar d'ella i de la seva companya.

Rooney no en diu res

La pregunta sobre l'afer De Gea va ser traslladada a l'internacional anglès Wayne Rooney, jugador del Manchester United i, per tant, company d'equip del madrileny. Aquest va declinar parlar-ne en la prèvia del partit que disputaran avui Anglaterra i Rússia a Marsella. El fet cert és que el cas pot perjudicar De Gea, qui tenia molts números per ser titular en el debut de la selecció espanyola a l'Eurocopa, dilluns, contra la República Txeca.