Segueix-nos a les xarxes socials:

Emilia del Hoyo, guardonada com a millor atleta júnior catalana del 2015

Emilia del Hoyo, guardonada com a millor atleta júnior catalana del 2015arxiu particular

En el marc de la 25a edició de la Diada de l'Atletisme Català, amb la sala d'actes de l'edifici docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat com a escenari, Emilia del Hoyo, de l'Avinent CA Manresa, va ser guardonada com a millor atleta catalana júnior del 2015, un reconeixement que es va ampliar al seu entrenador personal, Àngel Garcia. Cal recordar que actualment Emilia del Hoyo està becada a la Universitat de Sacramento, als Estats Units, on ha cursat amb èxit el primer curs.

Així mateix, l'Avinent CA Manresa va rebre el premi com a millor club en els campionats de Catalunya individuals a l'aire lliure del 2015 en les categories cadet i aleví masculí i infantil femení, així com a millor entitat dels campionats de Catalunya en pista coberta del 2016 en categoria cadet i infantil femení.

La Diada de l'Atletisme Català va reunir tota la família atlètica per fer la tradicional concessió de guardons als atletes, clubs, tècnics i jutges més destacats. Els premis als millors atletes catalans del 2015 han estat per a la marxadora Raquel González i el migfondista Adel Mechaal, tots dos amb una extraordinària temporada.

Prem per veure més contingut per a tu