COPA CATALUNYA MASCULINA

EL CB Artés fa el primer pas per ser a Super Copa

Els artesencs superen l'AEC Collblanc, amfitrions de la Final a Quatre, i s'enfrontaran diumenge al Claret per assegurar-se un lloc a Super Copa

El d'avui ha estat un triomf coral i de tot l'equip

El d'avui ha estat un triomf coral i de tot l'equip / Arxiu/Mireia Arso

El CB Artés s'ha desfet amb certa comoditat de l'AEC Collblanc en un partit molt coral dels jugadors entrenats per Pep Piqueras. Un triomf que apropa els artesencs a l'objectiu de ser equip de Super Copa el curs vinent. Un assoliment que dependrà de vèncer demà un vell conegut del grup de fase regular: el CB Claret.

El duel ha arrencat amb igualtat general. Els dos equips es mostraven propositius i els atacs ràpids i a camp obert superaven les defenses. Una circumstància que aprofitaven ambdós conjunts, i que, per tant, impedia que cap dels dos aconseguís consolidar cap avantatge. Cap dels dos conjunts tampoc es desmarcava a l'electrònic en el segon període, però les sensacions no eren aquestes. Els artesencs s'endurien i posaven amb moltes complicacions els locals, però els de l'Hospitalet aguantaven.

El partit s'ha trencat a la represa. Els de Piqueras han sortit del vestidor encara més sòlids en defensa, i han assecat la producció ofensiva local. Un fet que s'ha combinat amb una millora també en atac, sobretot en joc estàtic. Un apartat del joc en el qual els artesencs han excel·lit. Els bagencs es passaven la pilota amb molt de criteri i solidaritat, i aconseguien llançaments clars que els destacaven.

El partit estava trencat, i amb un avantatge de més de 20 punts, els de Piqueras van poder gaudir d'un darrer període de tràmit. Ara, toca descansar per a assolir un ascens a la màxima categoria del bàsquet català en la final de demà.