El Chelsea i el Manchester United van guanyar ahir de manera ben diferent els seus respectius partits i van aconseguir sumar nou punts al capdavant de la classificació de la lliga anglesa. Només els pot atrapar aquesta tarda el Manchester City, en cas que guanyi el seu partit a casa contra el West Ham.

El Chelsea d'Antonio Conte va aconseguir vèncer de manera més solvent que en els dos primers enfrontaments, en què ho va fer per la mínima, i va derrotar un dels equips que acaba de pujar, el Burnley, per un clar 3-0. Hazard va encarrilar el partit ben aviat, i William va anotar el segon gol abans del descans. A la represa, el gol de Victor Moses no va arribar fins al minut 89.

Va patir molt més el Manchester United per guanyar al camp del Hull City. I el gol no el va anotar cap de les seves noves estrelles. Va ser un producte del planter extret per Van Gaal, el jove Marcus Rashford, qui va atorgar els tres punts a l'equip de Mourinho a l'últim instant.

L'Arsenal reacciona

Qui va fer un bon partit ahir va ser l'Arsenal, el qual va aconseguir el primer triomf de l'any (1-3) al camp del Watford. Cazorla de penal, Alexis i Özil, tots tres a la primera meitat, van avançar els gunners, i el gol de Pereyra ja va ser una anècdota. En el partit a priori més atractiu, el Tottenham i el Liverpool van igualar (1-1) a White Hart Lane. Danny Rose va igualar el gol de penal de Milner. I primer triomf per al Leicester, per 2-1, contra el Swansea.