El pilot surienc Josep Garcia va completar ahir una gran actuació en els dies Sis Dies d'enduro que s'han celebrat a Navarra. Tot i que es tracta d'una competició que és pensada per a equips, els llocs que assoleixen els pilots reben un cert prestigi, i Garcia, amb tan sols 19 anys, ha demostrat durant la setmana passada el seu nivell tot portant la seva Husqvarna fins a la primera posició entre els júniors, la primera en el grup Enduro-1 i la tercera en l'escratx final.

En la jornada d'ahir, com és ja tradició en els Sis Dies, es va fer una prova especial de motocròs en la qual va ser tercer dins d'E-1. En la general per equips, els espanyols júniors han quedat endarrerits a causa de l'abandonament d'un dels pilots.

El pilot urgellenc Jaume Betriu, amb KTM, ha participat dins de la categoria sènior de Trofeu en una actuació que ha anat de menys a més. Ahir va ser tercer del grup d'Enduro-3 i, en la general, el lloc definitiu que ha aconseguit és el setzè. Per equips, Espanya no ha pogut lluitar tampoc pel podi per l'abandonament, dissabte, d'Ivan Cervantes.

La participació de la manresana Mireia Badia també ha estat destacada, en un any en què ha estat campiona d'Espanya i sisena al mundial. Aquest diumenge hi va afegir el subcampionat per equips en els Sis Dies d'enduro, una trobada que és coneguda com l'olimpíada de la moto. Espanya va acabar en el segon lloc, només superada per l'equip australià.

En la prova d'ahir dedicada al motocròs, Mireia Badia va assolir el sisè lloc, la mateixa posició que ha tingut a la general, encapçalada pel triomf de l'alemanya Maria Franke, seguida de Laia Sanz.