L'Atlètic de Madrid va perdre el primer partit de la temporada al camp d'un Sevilla que el va superar tàcticament, que va anotar en la seva millor ocasió i que va saber gestionar els darrers minuts, en què els matalassers van jugar amb deu homes. La primera mitja hora va ser de pressió constant de tots dos equips i poca precisió. La pluja dificultava les accions dels dos contendents, però en el tram final de la primera part l'Atlètic va fer una passa endavant. Correa va tenir la millor oportunitat, però el seu xut va anar a l'esquerra de la porteria de Sergio Rico.

A la represa, el tècnic visitant, Diego Simeone, va fer entrar Gaitán al camp. Va ser el Sevilla, però, qui va posar una marxa més al partit i el mitja punta Nasri va estavellar un bon xut al pal de la porteria d'Oblak. Aquest, poc després, va evitar amb una gran parada el gol andalús. L'Atlètic va aturar aquesta dinàmica amb els canvis. Però aleshores van arribar les accions decisives.

Canvi de rumb

Just després de l'entrada al camp de Torres, N'Zonzi va anotar l'únic gol del partit en una acció estranya. Va partir d'un servei de banda al camp del Sevilla. El francès va combinar i va trobar un latifundi a l'esquena dels centrals visitants que va aprofitar per quedar-se sol davant d'Oblak i superar-lo. A més, Koke va veure la targeta groga només quatre minuts més tard, i en els darrers minuts el conjunt blanc-i-vermell es va dedicar a penjar pilotes a l'àrea gràcies a unes quantes faltes laterals. En una d'elles, Griezmann va pentinar l'esfèrica enrere i Godín va rematar, però Rico va aturar amb seguretat. El Sevilla va superar l'Atlètic amb la seva medicina i també a la classificació.

El Reial Madrid és el nou líder després de superar, amb penes i treballs el Bilbao per 2 a 1, amb un gol de Morata en el darrer sospir.