Es van celebrar, entre dissabte i diumenge, les finals del campionat català de dards, al poliesportiu de Puig-reig. En la classificació dels clubs, el campió va ser l'equip del CD Aigüestortes de Sant Andreu de la Barca, que ha aconseguit aquest 2016 el triplet, amb els triomfs en la lliga, la copa i ara el català. En la final es va desfer per 13-6 del CD Baix Camp. En la fase de grups hi va haver el CD La Xarxa, equip de Puig-reig, el Guardiola Manresa i el Barrio de Navàs.

Pel que fa als campionats en la categoria d'individuals, la victòria en fèmines va ser per a Montse Boronat (Dardeo Jones), qui es va imposar per 4-2 en la final a Núria Plaza, de Terrassa. En la categoria dels homes, Carles Arola (Calella) va ser el vencedor dominant en el matx decisiu a Edgar González, de Tarragona, per un resultat de 5-3. Pel que fa al campionat dins de la modalitat per parelles, el títol va ser per a José Durán-Daniel Carrasco (CD Aigüestoses), guanyadors en la final davant de Franky Ballesta (Aigüestoses) i Edgar González, del Dardeo Jones.

Pel que fa als representants de les nostres comarques, cal destacar Josep Santonja (La Xarxa), que va ser semifinalista masculí i va caure davant Edgar González (4-2). Marc Costa, del Guardiola de Manresa, va arribar a quarts perdent davant Santonja per 4-3. Per parelles, la millor era la d'Hilari Pons-Enric Cid (La Xarxa), tercers en perdre la semifinal del torneig.