El Liverpool és el nou líder de la lliga anglesa, amb un punt sobre el Chelsea i dos sobre el Manchester City i l'Arsenal, després d'apallissar per 6-1 el Watford en una exhibició de velocitat dels seus homes. Mané, Coutinho i Emre Can van marca en la primera part. A la represa, Firmino i Mané van ampliar l'avantatge abans que Janmaat reduís la diferència. Però en el descompte, l'holandès Wijnaldum va reblar el resultat.

Els reds es van aprofitar de la patinada de l'Arsenal, que només va poder empatar a casa contra el Tottenham en el derbi del nord de Londres. Wimmer, en pròpia porta, va avançar els locals en una jugada en què Alexis era en fora de joc, però Kane va empatar de penal a la segona part.

En els altres partits d'ahir, el Manchester United va poder respirar una mica i ara és sisè, després de vèncer (1-3) un Swansea que cau a zona de descens. Pogba i dos cops Ibrahimovic van avançar l'equip de Mourinho i Van der Hoorn va reduir la distància. Per la seva banda, el Leicester i el Southampton van pagar la ressaca europea i van perdre contra el West Bromwich Albion (1-2) i el Bournemouth (2-1), respectivament.